Veelgestelde vragen

Een groot deel van de producten en verpakkingen zijn op voorraad. Voor actuele informatie kunt u het beste contact met ons opnemen. Is iets niet leverbaar dan zoeken we altijd een passend alternatief.

De pakketten worden door ons bezorgd of door een postorder bedrijf. Dit is afhankelijk van het aantal, formaat en bezorgadres. Dit gebeurt daarom in gezamenlijk overleg.

Een eigen product of  product met logo in het pakket toevoegen, is dit mogelijk?
Dit is mogelijk. Als u een eigen product of product met logo heeft kunnen wij dit altijd plaatsen in het pakket.

Hoeveel kerstpakketten moet ik minimaal bestellen? Alles is mogelijk, wij hanteren geen minimum aantallen pakketten en geschenken. Voor pakketten en relatiegeschenken zoals een bourgondisch, wijn of Fries pakket kunt u altijd bij ons in de winkel terecht. Voor kerstpakketten kunt u het beste onze showroom bezoeken, deze is geopend vanaf 1 september 2016.

Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor een relatiegeschenk of pakket. We hebben daarnaast ook thema pakketten zoals Fries of bourgondisch. In de winkel op de Voorstraat in Harlingen kunt u bij ons terecht, daar helpen wij u graag.

Vanaf 1 september is de showroom open in Harlingen en bent u van harte welkom om hier een kijkje te komen nemen. We hebben een breed scala aan mooie producten zoals food, non-food en verpakkingen.

 

De showroom bekijken gaat op afspraak, u kunt zowel telefonisch 0517 43 02 34 als via de mail een afspraak bij ons maken.

Een pakket bestellen is simpel. Op de website staan thema- en voorbeeld pakketten.

 

Spreekt dit u aan, bel of mail en vraag een offerte aan. Wilt u graag persoonlijk contact om samen te kijken hoe wij het beste voor u een pakket kunnen maken, bel of mail dan voor een afspraak. Wij laten graag onze mooie producten aan u zien. U kunt zelf het pakket samenstellen naar eigen smaak en wens. Bij ons is heel veel mogelijk!

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit is telefonisch 0517 43 02 34 mogelijk van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00-18.00. Of via de mail, contact@kerstenrelatie.nl